7md.lt
Kas kur kada 7md rekomenduoja Savaitės filmai 7md meno projektai Kultūra vaikams Skelbimai Paieška m-puslapiai
7md.lt

Bus skelbiamas dar vienas konkursas į Lietuvos rusų dramos teatro vadovus

Kultūros ministerijos inf.
Nr. 20 (1257), 2018-05-18
Kronika

Šiandien Kultūros ministerijoje vykusiame konkurse į Lietuvos rusų dramos teatro vadovus nė vienas iš aštuonių pretendentų nesurinko minimalaus balo. Skaičiuojant nuo gegužės 18 d. per 15 darbo dienų bus paskelbtas naujas konkursas.

Kultūros ministerija primena, jog pagal Konkursų į nacionalinių, valstybinių ir savivaldybių teatrų ir koncertinių įstaigų vadovų pareigas tvarkos aprašo 29 punktą pretendentai, surinkę mažiau kaip 60 procentų didžiausio galimo balų skaičiaus už programos vertinimą ir pokalbį su komisija, laikomi nepraėjusiais konkurso. Pagal to paties aprašo 34 punktą numatyta, kad tokiais atvejais yra skelbiamas naujas konkursas. 

Atrankos komisiją sudarė 7 nariai. Tai – komisijos pirmininkas Kultūros ministerijos kancleris Laimonas Ubavičius, teatrologės Ramunė Balevičiūtė – Liugienė, Goda Dapšytė, Daiva Šabasevičienė, kultūros viceministrė Gintautė Žemaitytė, Kultūros ministerijos Profesionaliosios kūrybos ir tarptautiškumo politikos skyriaus vedėja Janina Krušinskaitė, Tautinių mažumų departamento prie Lietuvos Respublikos Vyriausybės Tautinių mažumų politikos analizės ir informacijos skyriaus vyriausioji specialistė Jūratė Sikorskienė.

 

Daugiau informacijos:

Ryšių su visuomene ir strateginės komunikacijos skyrius,

tel. +370 608 47 701, +370 671 99 451,

el. p. [email protected]