7md.lt
Kas kur kada 7md rekomenduoja Savaitės filmai 7md meno projektai Kultūra vaikams Skelbimai Paieška m-puslapiai
7md.lt

Autorius: Scanoramos inf.

Scanoramos inf.

„Scanorama“ pristatė atnaujintą trumpametražių filmų konkursą: filmai atrinkti iš visos Europos

Europos šalių kino forumas „Scanorama“ pristatė išaugusią trumpametražių filmų konkursinę programą „Europos blyksniai“. Tryliktą kartą rengiamas konkursas, pakeitęs regioninę konkursinę trumpametražių filmų programą „Naujasis Baltijos kinas“, festivalio metu supažindins su naujaisiais kino talentais iš visos Europos.

Renginio akimirka
Renginio akimirka
Scanoramos inf.

Scanoramos vasaros“ atidarymas Biržuose: žiūrovų apgultis ir europietiškas kinas meno apsuptyje

Europos šalių kino forumas „Scanorama“ antrus metus iš eilės sausakimšoje salėje pakvietė į europietiško kino atostogas su „Scanoramos vasara“ ir pakvietė į pirmąjį mažąjį festivalį Biržuose.

Scanoramos inf.

„Scanorama“ skelbia vasarą: netikėti atostogų scenarijai skirtinguose Lietuvos miestuose

Europos šalių kino forumas „Scanorama“ antrus metus iš eilės siūlo kultūrinį vasaros kursą –  europietiškas kino atostogas skirtinguose Lietuvos miestuose su renginiu „Scanoramos vasara“. Šiais metais kino peržiūrų ir jas lydinčių renginių programa praplėtė horizontą ir vasarotojų lauks penkiuose šalies miestuose – Šventojoje (birželio 30 d. – rugpjūčio 11 d.), Biržuose (liepos 4–10 d.), Alytuje (liepos 25–31 d.), Palangoje (rugpjūčio 3–31 d.) ir Birštone (rugpjūčio 24–26 d.).

Akimirka iš renginio
Akimirka iš renginio
Scanoramos inf.

Nacionalinės filharmonijos scenoje – traukinio gaudynės ir brangiausia scena nebyliojo kino istorijoje

Europos šalių kino forumas „Scanorama“ ir Lietuvos nacionalinė filharmonija kovo 20 d. kviečia į nebylaus kino seansą, kuriame atgis viena garsiausių visų laikų nebyliųjų komedijų – Busterio Keatono ir Clyde’o Bruckmano „Generolas“ (The General, 1926). Filmui akompanuos pianistė Simona Zajančauskaitė, violončelininkas Gleb Pyšniak ir smuikininkė Dalia Dėdinskaitė.

„Generolas“
„Generolas“
  < PUSLAPIS IŠ 3  >> Archyvas