7md.lt
Kas kur kada 7md rekomenduoja Savaitės filmai 7md meno projektai Kultūra vaikams Skelbimai Paieška m-puslapiai
7md.lt

Literatūrinės slinktys 2022

Rengėjų inf.
Nr. 22 (1429), 2022-06-03
Anonsai Kultūra

Rugsėjo mėnesį, kaip ir kasmet, vyks jaunuosius rašytojus ir dailininkus suburiantis festivalis „Literatūrinės slinktys“. Gausią festivalio renginių programą tradiciškai vainikuos jaunųjų menininkų kūrybos rinkinys. Penkiose rinkinio knygelėse bus publikuojami jaunųjų rašytojų ir dailininkų kūriniai.

Rašytojų ir dailininkų darbai į kūrybos rinkinį bus atrinkti konkurso būdu, kuris vyks iki liepos 1 dienos. Konkurse kviečiame dalyvauti 18–35 m. kūrėjus. Savo darbus galite siųsti el. p. [email protected]. Nepamirškite prisegti dalyvio anketos, kurią rasite čia. Iš dailininkų laukiame 5–8 kūrinių reprodukcijų ar kitokių kūrinių dokumentacijų. Kviečiami dalyvauti visų dailės šakų kūrėjai, tarpdisciplininių sričių menininkai.

Dailininkų komisiją sudaro ankstesniuose „Literatūrinių slinkčių“ festivaliuose dalyvavę menininkai Petras Lincevičius, Rosanda Sorakaitė, Auksė Miliukaitė ir festivalio parodų kuratorė Emilija Statinaitė. Bus surengtos parodos Vilniuje ir Tauragėje bei virtuali paroda galerijoje IRGI.

Festivalį rengia asociacija „Slinktys“, iš dalies finansuoja Lietuvos kultūros taryba. Daugiau informacijos www.slinktys.lt svetainėje ir festivalio Facebook paskyroje.

Žymos:
Rengėjų inf.,