7md.lt
Kas kur kada 7md rekomenduoja Savaitės filmai 7md meno projektai Kultūra vaikams Skelbimai Paieška m-puslapiai
7md.lt

Vilniaus istorijos menininkų dirbtuvėse

Rengėjų inf.
Nr. 36 (1357), 2020-10-23
Anonsai Kultūra

Pilies g. 32 „Viktorijos“ kiemelis, kažkada buvęs LDS Dailės fondo vieta

Atėjo laikas uždaryti ilgiau nei mėnesį trukusį simpoziumą - „Vilniaus istorijos menininkų dirbtuvėse". Taigi, spalio 22 d. 18 h kviečiame visus į renginio uždarymą, kurį vainikuos simpoziumo paroda. Mūsų istoriniame kiemelyje – „Balta balta“ studijoje galėsite artimiau susipažinti su šio kiemelio menininkais ir jų kūryba, taip pat pristatysime Jums specialiai šiam renginiui sukurtus suvenyrus.

Parodoje dalyvaus:
Ramunė Antanina Vėliuvienė, Nijolė Vilutienė.
,,Balta balta" komanda: Ieva Šlekytė-Gasiūnienė, Jūratė Teresė Urbienė, Martyna Plioplytė-Zujienė, Austė Jurgelionytė-Varnė, Laura Pavilonytė -Ežerskienė.
Studijos „Lipdau“ keramikė – Augustė Maziukaitė.
Juvelyrė - Kristina Dulevičiūtė.

Renginio organizatoriai – „Balta balta“.
Renginio rėmėjas - Vilniaus miesto savivaldybė.

Nuo 19 val. senosios muzikos žinovas ir atlikėjas Vytenis Giknius drauge su Paula Kovaliova istoriniais instrumentais atliks Georg Philipp Telemann kanonines sonatas Nr.1 ir Nr.2

O kiemelyje apsigyvenęs Aušros Jasiukevičiūtės „Aitvaras" tai dalis didelės instaliacijos, skirtos skulptorei Aleksandrai Kašubai. Renginio metu Aušra rodys video pokalbius skirtus skulptorės atminimui. Šį kūrinį pamatyti ir susitikti su autore bus galima penktadienį ir šeštadienį nuo 19 val. iki 22 val.

„Aitvaro“ atsiradimą parėmė Kultūros Taryba

Taigi, labai laukiame jūsų svečiuose jau šį ketvirtadienį!

Žymos:
Rengėjų inf.,