7md.lt
Kas kur kada 7md rekomenduoja Savaitės filmai 7md meno projektai Kultūra vaikams Skelbimai Paieška m-puslapiai
7md.lt

Donato Bielkausko koncertas ir susitikimas su menininkais parodoje EXOPLANETA

Meno parko inf.
Nr. 27 (1348), 2020-07-10
Anonsai Kultūra

2020 rugpjūčio 6 d. , 17 val.

Kauno paveikslų galerijoje (K. Donelaičio g. 16, Kaunas)

Rugpjūčio 6 d. ketvirtadienį, 17 val. kviečiame apsilankyti parodoje EGZOPLANETA Kauno paveikslų galerijoje (K. Donelaičio g. 16), kur įvyks Donato Bielkausko koncertas ir susitikimai su autoriais Patricija Gilyte, Linu Liandzbergiu, Arturu Valiauga, Alfredu Simonavičiumi.

Galerija „Meno parkas“ džiaugiasi subūrusi šiuos talentingus ir ryškius autorius vienoje parodoje, kviečia žiūrovus susipažinti su jais, išgirsti turtingas jų patirtis, istorijas, sužinoti, kas juos inspiruoja kūrybai, kaip gimsta jų kūrinių idėjos – 1990-ųjų realijas – žvaigždes ir gražuoles fotografavusių Alfredo Simonavičiaus ir Arturo Valiaugos istorinio pjūvio, Lino Liandzbergio – užfiksuotų aktualių šiandienybės akimirksnių –  vaikystės, gyvasties, tarp skaitmeninio ekrano ir sakralumo, Patricijos Gilytės videoinstaliacijoje vizualiai užčiuopiančios pulsuojančio miesto peizažo tvinksnius kartu su garsais, surinktais kompozitoriaus Donato Bielkausko, panardinančių žiūrovus į įvairiapusę patirtį.

 

 

Plačiau apie parodą skaitykite http://www.menoparkas.lt/35714/parodos.html?paroda=55069

 

Paroda Kauno paveikslų galerijoje veiks iki rugpjūčio 30 d.

Parodą iš dalies remia LR Kultūros ministerija, Lietuvos kultūros taryba.

Parodos partneriai: Nacionalinis M. K. Čiurlionio dailės muziejus, Klaipėdos kultūrų ir komunikacijų centras, Dailininkų sąjungos galerija.

Žymos:
Meno parko inf.,