7md.lt
Kas kur kada 7md rekomenduoja Savaitės filmai 7md meno projektai Kultūra vaikams Skelbimai Paieška m-puslapiai
7md.lt

Projektas „Mieste. Gatvėj. Galerija be sienų“ pristato renginių bei kūrybinių dirbtuvių ciklą

NMKČDM inf.
Nr. 22 (1259), 2018-06-01
Anonsai Kultūra

Nacionalinio M. K. Čiurlionio dailės muziejaus Paveikslų galerijoje, K. Donelaičio g. 16, Kaune, projektas „Mieste. Gatvėj. Galerija be sienų“ pristato renginių bei kūrybinių dirbtuvių ciklą ir kviečia lankytojus į įvairius užsiėmimus naujoje demokratiškoje erdvėje – specialiai įrengtame vasaros paviljone. Šios vasaros tyrinėjimų tema – miesto medžiai ir žmonės.

Čia kartu su „Auros“ šokėjais išbandysite ryšį su aplinka atkuriančias judesio technikas. Kaip kūnui tapti peizažo dalimi, kaip pajusti bendrystę ne tik su gamta, bet ir su kitu žmogumi? Sudėtingus procesus tyrinėsime judesio kalba. Lankytojų laukia pažintiniai-kūrybiniai pasivaikščiojimai po Paveikslų galeriją supančius šlaitus su A. Stulginskio universiteto Miškų fakulteto studentais. Pažinsime medžius, kursime istorijas, žaisime.

PIRMOSIOS BIRŽELIO SAVAITĖS RENGINIŲ PROGRAMA:
„Auros“ šokio teatro dirbtuvės
Birželio 5 d., antradienį, 19.00 val.
Birželio 7 d., ketvirtadienį, 19.00 val.

Parodą „Nukirstas miestas – persodintas žmogus“ pristato kuratorė A. Petrulienė. Paroda kviečia kalbėtis apie medžius ir žmones. Čia laukiamas kiekvienas, norintis prisijungti ir pasidalyti savo istorija.
Birželio 7 d., ketvirtadienį, 18.00 val.

Botaniniai pasivaikščiojimai
Birželio 9 d., šeštadienį,  11.00–13.00 val.

Visi renginiai nemokami. Pageidautina registracija el. paštu: [email protected]

Papildomą informaciją teikia: Auksė Petrulienė, Nacionalinio M. K. Čiurlionio dailės muziejaus parodų ir projektų kuratorė, tel. 8 612 44 272

 

 

 

Žymos:
NMKČDM inf.,