7md.lt
Kas kur kada 7md rekomenduoja Savaitės filmai 7md meno projektai Kultūra vaikams Skelbimai Paieška m-puslapiai
7md.lt

Teatro sąjungoje - Rusų dramos teatro aktorių šeimyninis vakaras

Rengėjų inf.
Nr. 15 (1167), 2016-04-15
Teatras Anonsai
Šeima
Šeima

Balandžio 18 d., pirmadienį, 18 val. Lietuvos teatro sąjungoje – ypatingas aktorių šeimynos vakaras. Rusų dramos teatro aktoriai Valentina Lukjanenko, Michailas Makarovas ir jų dukra aktorė Jekaterina Makarova kviečia į bendrą kūrybos vakarą „Teatro vingiai“.

Rusų dramos teatro žiūrovų mylimi aktoriai Valentina Lukjanenko ir Michailas Makarovas teatre dirba jau virš keturiasdešimt metų. Kiekvienas jų sukūrė gerokai virš šimto vaidmenų. Valentina Lukjanenko taip pat režisavo šešis spektaklius, o Michailas Makarovas sukūrė scenografiją keturiems spektakliams. Nenuostabu, kad ir jų dukra Jekaterina Makarova, augusi teatro apsuptyje, pasirinko aktorės profesiją ir nuo 2013 metų sėkmingai įsiliejo į Rusų dramos teatro trupę.
„Bendram mūsų kūrybos vakarui ruošiamės įveikinėdami jaudulį, abejones ir laiką. Ir... Nusprendėme dar kartą prisipažinti meilėje Teatrui bei žiūrovams. „Vartysime“ mėgstamiausių vaidmenų ir spektaklių puslapius. Prisiminsime nuoširdų ir gražų spektaklį „Svajų pamirštų aromatas" pagal Nadeždą Ptuškiną“, – apie vakaro programą pasakojo aktoriai.

Renginyje skambės Osipo Mandelštamo, Boriso Pasternako, Maksimiliano Vološino, Jurijaus Kobrino eilės, rusiški romansai. Žiūrovai išgirs ištraukas ir Euripido, Antono Čechovo kūrinių. Vakarui akomponuos Margarita Žilėvič. 

 

Šeima
Šeima