7md.lt
Kas kur kada 7md rekomenduoja Savaitės filmai 7md meno projektai Kultūra vaikams Skelbimai Paieška m-puslapiai
7md.lt

Festivalio „Naujasis Baltijos šokis“ organizatoriai informuoja dėl bilietų grąžinimo

Rengėjų inf.
Nr. 39 (1360), 2020-11-13
Šokis Anonsai

Iš pavasario į rudenį planuota perkelti tarptautinio šiuolaikinio šokio festivalio „Naujasis Baltijos šokis“ programa dėl pandemijos situacijos šalyje ir pasaulyje gyvai pristatyta nebus. Festivalio organizatoriai informuoja, kaip galima grąžinti į šokio spektaklius nusipirktus bilietus, ir kviečia pamatyti festivalio šokio filmų programą, kuri bus pasiekiama internetu.

 

Visi įsigiję bilietus į šiųmetį tarptautinį šiuolaikinio šokio festivalį „Naujasis Baltijos šokis“ turi galimybę juos grąžinti dviem būdais. Tuos, kuriuos įsigijote Tiketa.lt arba „Tiketa“ kasose, galite grąžinti per Tiketa.lt. Susisiekite su jais tiesiogiai.

 

Bilietus, kuriuos įsigijote Knygų mugėje festivalio stende, galite grąžinti Lietuvos šokio informacijos centrui. Atsiųskite savo bilietų informaciją el. paštu [email protected]. Siųsdami prisekite grąžinamų bilietų nuotraukas ir prašymą grąžinti pinigus: prašyme nurodykite savo vardą, pavardę, sumokėtą sumą ir banko sąskaitos, į kurią norite atgauti pinigus, numerį. Prašymas turi būti pasirašytas jūsų parašu ir nufotografuotas / skenuotas.

 

Jeigu turite galimybę negrąžinti bilieto ir taip palaikyti šokio bendruomenę, festivalio organizatoriai  jums bus labai dėkingi. 

 

Bilietus galima grąžinti iki š. m. lapkričio 17 d.  

 

„Dėkojame už jūsų kantrybę ir tikimės, kad kitais metais galėsime susitikti jubiliejiniame 25-ame „Naujajame Baltijos šokyje“. O užbaigiant šiuos metus visus norime pakviesti jaukiai namuose pažiūrėti naujausius šiuolaikinio šokio kūrėjų darbus – šokio filmus, kurie bus pasiekiami lrt.lt ir newbalticdance.lt  svetainėse visą gruodį. Detalesnę informaciją skelbsime netrukus“, – informavo festivalio vadovė Gintarė Masteikaitė.


 

Žymos:
Rengėjų inf.,