7md.lt
Kas kur kada 7md rekomenduoja Savaitės filmai 7md meno projektai Kultūra vaikams Skelbimai Paieška m-puslapiai
7md.lt

Naujieji pasitinkami su vokaline muzika

Rengėjų inf.
Nr. 39 (1404), 2021-12-03
Muzika Anonsai

Operos solistė Julija Stupnianek-Kalėdienė savo jubiliejinius kūrybinio darbo metus palydi kartu su pianiste Giedre Muralyte ir savo talento gerbėjais. Tad gruodžio 30 d. 19 val. kviečia visus į prabanga tviskančius Chodkevičių rūmus, kuriuose skambės šventinis koncertas su gražiausiais pasauliniais vokalinės muzikos perlais. Atlikėjos dovanos šviesiausiomis emocijomis nuskaidrintą muzikos vėrinį. Šventiniame koncerte skambės A. Lotti, A. Dvořako, F.P. Tosti, F. Leharo, I. Kalmano, F. Loewe’o kūriniai, o ispanišką temą apjungs A. Dargomyžskio , V. Chiara bei G. Rossini nuotaikinga muzika.

Šventinę programą pristatys renginių vedėja ir moderatorė Irena Žilinskienė.

Julija Stupnianek- Kalėdienė, LNOBT kurianti pagrindinius vaidmenis, rengianti solines programas, klausytojus žavi nuostabaus grožio balsu, kiekvieną kartą atsiskleidžiančiu naujomis spalvomis, kerinčiomis koloratūrų girliandomis, užburiančiai įtaigiu dainavimu.  

Giedrė Muralytė yra tarptautinių konkursų laureatė, LMTA doktorantė, įvaldžiusi ypač platų repertuarą, daug koncertuoja kaip solistė, pianistė-koncertmeisterė ar kamerinių ansamblių narė.       

Abi atlikėjos yra pelnę aukštą profesionalų įvertinimą, klausytojų simpatijas, užkariavę ne tik Lietuvos, bet ir užsienio scenas.

Žymos:
Rengėjų inf.,