7md.lt
Kas kur kada 7md rekomenduoja Savaitės filmai 7md meno projektai Kultūra vaikams Skelbimai Paieška m-puslapiai
7md.lt

Filharmonijos koncertai toliau skamba skaitmeninėje salėje

LNF inf.
Nr. 11 (1332), 2020-03-20
Muzika
D. Matvejevo nuotr.
D. Matvejevo nuotr.

Muzika yra ne tik meno forma, bet ir puiki komunikacijos ir geros sveikatos palaikymo priemonė. Per karantiną Lietuvos nacionalinė filharmonija ragina nepamiršti klasikinės muzikos ir dažniau apsilankyti atnaujintoje skaitmeninėje koncertų salėje – http://www.nationalphilharmonic.tv.

 

Moderniais sprendimais papildyta skaitmeninė salė suteikia galimybę nemokamai mėgautis aukštos kokybės klasikinės muzikos koncertų įrašais. O į dėl karantino atšauktus Filharmonijos koncertus klausytojai gali grąžinti iš anksto įsigytus bilietus ir atgauti sumokėtus pinigus. Norintieji gali jungtis į socialinio solidarumo akciją: nereikalauti pinigų už įsigytus bilietus ir taip paremti kultūros įstaigas.

 

Informuojame, kad Filharmonijos kasos (Aušros Vartų g. 5, Vilniuje) šiuo metu nedirba, tad klausytojų, norinčių grąžinti bilietus į Filharmonijos atšauktus koncertus, prašome kreiptis elektroniniu paštu [email protected] ir atsiųsti prašymą. Jame nurodykite renginio datą, laiką, grąžinamų bilietų kiekį, grąžintiną sumą, sąskaitos duomenis pinigų pervedimui (vardas, pavardė, sąskaitos numeris, banko pavadinimas) ir pridėkite grąžinamų bilietų kopijas.

 

Kasdien matant besiklostančią šalies bei pasaulio situaciją ir į tai reaguojant jau atšaukiami kai kurie tolesni renginiai. Dabar atšaukti visi kovą planuoti koncertai, balandžio 23–25 d. Filharmonijos salėje turėjęs vykti Nacionalinis Balio Dvariono pianistų ir styginių konkursas. Į kitą sezoną nukeliamas balandžio 1 d. koncertas „Dvigubas rečitalis“, dėl jo datos dar tariamasi.

 

Informacija dėl tolesnių numatytų koncertų bus nuolat atnaujinama Filharmonijos svetainėje: www.filharmonija.lt.

D. Matvejevo nuotr.
D. Matvejevo nuotr.