7md.lt
Kas kur kada 7md rekomenduoja Savaitės filmai 7md meno projektai Kultūra vaikams Skelbimai Paieška m-puslapiai
7md.lt

„Neli Beliakaitės Baltijos baleto akademijos“ metų baigiamasis baleto spektaklis

Rengėjų inf.
Nr. 22 (1259), 2018-06-01
Muzika Kultūra vaikams Anonsai
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.

Viena didžiausių ir stipriausių baleto mokyklų šalyje „Neli Beliakaitės Baltijos baleto akademija“ birželio 2, 3 dienomis kviečia į metų baigiamajį baleto spektaklį „Vandenyno širdis“. Spektaklis vyks „Vilniaus kongresų rūmuose“, jame šoks Baleto akademijos auklėtiniai: nuo pačių mažiausių 3–4 metukų iki suaugusių šokėjų, solistai, baleto mokytojai, LNOBT baleto artistai. Baigiamasis Akademijos spektaklis jau yra tapęs gražia tradicija, vainikuojančia visą mokslo metų darbą ir demonstruojančia šokėjų pažangą ir pastangas.

 

Vieno veiksmo baleto spektaklis „Vandenyno širdis“ – jautrus ir švelnus pasakojimas apie magišką ir nepakartojamą jausmą meilę, kuri leidžia mums gyventi ir yra tarsi lobis, kurį mes turime rasti savyje. Spektaklyje gražiai atskleidžiama mamos meilė dukrai, dukros aistra vandenyno platybėms ir žėrinčiam bei savo paslaptimis viliojančiam magiškam vandenyno gelmių pasauliui, kuris užburiančiomis spalvomis ir paslaptingais gyventojais įtraukia mergaitę į bekraštę svajų jūrą. Čia sutiksime nepaprasto grožio margaspalvius jūrų arkliukus, pulkais nardančias įvariaspalves žuvytes, pasipūtusias medūzas, grėsmingus aštunkojus su piktąja jūros gelmių ragana bei krištolu spindinčius Neptūno rūmus su puošniais koralais ir undinėlėmis. Įvairiaspalviai personažai scenoje plazdenantys mažais baleto žingsneliais nepaliks abejingo nei vieno žiūrovo.

 

Spektaklį kuria didžiulė ir darni profesionalų komanda, pradedant choreografais, režisieriais, scenografais ir baigiant garso, šviesų operatoriais bei kostiumų dailininkais. Visų jų ir šokėjų vardu žadame jums nepaprasto grožio ir jautrumo spektaklį.

 

Choreografija: Neli Beliakaitė.

Režisūra: Neli Beliakaitė, Laura Radzevičiūtė.

Scenografija: „Tili Stage“.

Kostiumų dailininkai: Laura Radzevčiūtė, Gertrūda Šaliūtė.

Muzika: S. Prokofjevas, Ch.C. Saint-Saënsas.

Solistai: N. Beliakaitė, H. Palkovskytė, V. Nalivaikienė, A. Steponkevičiūtė, A. Grincevičiūtė,

A. Dirsytė, R. Matulionienė, V. Gineitytė, I. Armalis, J. Turkina, J. Laucius

Elžbieta Šulijaitė, Gabija Vasiliauskaitė, Kamilė Griciūtė, Gabrielė Andziulytė.

Šoka: „Neli Beliakaitės Baltijos baleto akademijos“ šokėjai.

 

Bilietus platina – Bilietai.lt (https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/teatras/baletas/neli-beliakaites-baltijos-baleto-akademijos-baigiamasis-baleto-spektaklis-vandenyno-sirdis-57232/)

 

Išsamiau apie „Neli Beliakaitės Baltijos baleto akademiją“ – www.baletoakademija.com

 

 

Žymos:
Rengėjų inf.,
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.