7md.lt
Kas kur kada 7md rekomenduoja Savaitės filmai 7md meno projektai Kultūra vaikams Skelbimai Paieška m-puslapiai
7md.lt

LXI Vilniaus aukcionas – nuotoliniu būdu

Meno rinkos agentūra
Nr. 13 (1334), 2020-04-03
Kultūra Anonsai

Aukcionas vyks 2020 m. balandžio 10 d. 18.00 val. nuotoliniu būdu. Norintieji jame dalyvauti gali pasinaudoti šiomis galimybėmis:

1) Iš anksto užpildyti ir palikti „Nedalyvaujančio pirkėjo“ anketą;
2) Realiu aukciono laiku dalyvauti telefonu;
3) Realiu aukciono laiku prisijungti per „Live Auctioneers“ platformą.

Registracija:
- dalyvaujantiems 1 ir 2 būdu reikia užpildyti anketą iki 2020 m. balandžio 10 d. 14.00 val. Vilniaus aukciono puslapyje (https://www.menorinka.lt/registracija);
- dalyvaujantieji 3 būdu turi susikurti paskyrą platformoje „Live Auctioneers“ (https://www.liveauctioneers.com), registruotis į vyksiantį aukcioną ir gauti registracijos patvirtinimą (jei platformoje nepavyksta rasti LXI Vilniaus aukciono registracijos – prašome susisiekti el. p. [email protected], padėsime ją rasti).

Dalyvavimo mokesčiai:
- dalyvaujantieji 1 ir 2 būdu sėkmės atveju moka galutinę įsigyto kūrinio kainą ir nustatytą Vilniaus aukciono namų maržą su PVM; jokių papildomų mokesčių už dalyvavimą netaikoma, apmokėjimas – 5 d. d. po aukciono;
- dalyvaujantieji 3 būdu sėkmės atveju moka galutinę įsigyto kūrinio kainą, nustatytą Vilniaus aukciono namų maržą su PVM; taip pat taikomas 5% mokestis nuo įsigyto kūrinio kainos „Live Auctioneers“ platformai už galimybę dalyvauti tiesiogiai, apmokėjimas iškart po aukciono.

Virtuali ekspozicija:
Su visa LXI Vilniaus aukciono kolekcija galite susipažinti:
- e-kataloge: https://www.menorinka.lt/aukcionas
- vaizdo įraše: https://www.youtube.com/watch?v=kIl-4M-kzhw&feature=emb_logo


Pamatyti išsirinktus kūrinius galima ir gyvai nuo 2020 m. kovo 31 d. sostinės galerijoje „Kunstkamera“ (Ligoninės g. 4, Vilnius) jos darbo valandomis (I–V: 10.00–18.30 val.; VI: 12.00–16.00 val.), tačiau dėl šalyje įvesto karantino ekspozicijos lankymui taikomos atitinkamos sąlygos:
- ekspozicija lankoma tik individualiai;
- lankymo laikas turi būti sutartas iš anksto tel. +370 5 2307 200, +370 615 29023, +370 685 76500 arba el. p. [email protected];
- tariantis dėl lankymo, rekomenduojama nurodyti dominančius kūrinius;
- vienam vizitui skiriama iki 15 min. (tarp vizitų numatytos švaros pertraukos);
- pageidaujančiųjų aplankyti ekspoziciją taip pat prašytume įsivertinti, ar nesate saviizoliacijoje, nepriklausote rizikos grupėms, neturite ligos simptomų, esate sveiki ir laikotės visų rekomendacijų.

Ačiū, kad esate kartu su mumis šiame iššūkių laikotarpyje. Mes, kaip ir Jūs, tikime, kad jis neužsitęs, tad saugokite savo ir savo artimųjų sveikatą bei nepasiduokite niūrioms mintims. Juk kaip sakė seras Vinstonas Čerčilis, kiekviena krizė – tai naujos galimybės!