7md.lt
Kas kur kada 7md rekomenduoja Savaitės filmai 7md meno projektai Kultūra vaikams Skelbimai Paieška m-puslapiai
7md.lt

Vaikų namų auklėtiniai ir vaikai su negalia kviečiami į Gerumo seansus

„Forum Cinemas“ inf.
Nr. 42 (1148), 2015-11-27
Kinas Anonsai
„Dėžinukai“
„Dėžinukai“

Magiškas didysis ekranas, į kino sales kasdien pritraukiantis šimtus žiūrovų, prieš kalėdines šventes nepamirš ir tų, kurie kine apsilanko itin retai arba niekada nėra buvę. Tęsdami kasmetinę tradiciją, kino centrai „Forum Cinemas“ gruodžio mėnesį surengs Gerumo seansus. Į juos kviečiami beglobiai, vaikų namuose ar internatuose augantys vaikai, taip pat vaikai su negalia, svajojantys didelėje salėje pamatyti mėgstamą filmą.

 

Nemokami filmų seansai šiemet vyks gruodžio 7–20 d. Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių ir Panevėžio kino centruose „Forum Cinemas“. Gerumo seansai bus rengiami rytais, apie 10–13 val., kad visi vaikai galėtų pamatyti išsirinktą filmą. Bus parodyti 8 filmai: „Dėžinukai“, „Išvirkščias pasaulis“, „Bjaurusis Aš 2“, „Pakalikai“, „Didysis skrydis“, „Namai“, „Septintasis nykštukas“, „Galingasis 6“.

 

Registracija į Gerumo seansus – būtina. Į numatytus seansus papildomai bus pardavinėjami bilietai po 2,5 euro Vilniuje ir Kaune, bei po 2 eurus Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje, juos galės įsigyti ir eiliniai žiūrovai.

 

Kino centrų „Forum Cinemas“ iniciatyva vaikams pernai sulaukė itin daug dėmesio. Populiarius filmus 2013 m. nemokamai pažiūrėjo 2682 vaikai, o 2014 m. – 4119 vaikų iš įvairiuose Lietuvos miestuose esančių vaikų namų ir kitų globos įstaigų.

 

Ne visi vaikų namai turi transportą ir gali atvykti į nemokamus kino seansus. Todėl „Forum Cinemas“ kviečia visas įmones bei organizacijas, galinčias padovanoti vaikams nemokamą kelionę į kino teatrą, kreiptis į kino centrą arba artimiausią vaikų globos įstaigą ir kiekvienam vaikui padovanoti šypseną.

 

Visa informacija apie akciją – www.forumcinemas.lt

„Dėžinukai“
„Dėžinukai“