7md.lt
Kas kur kada 7md rekomenduoja Savaitės filmai 7md meno projektai Kultūra vaikams Skelbimai Paieška m-puslapiai
7md.lt

Vaikų namų auklėtiniai ir vaikai su negalia kviečiami į „Gerumo seansus“

 

„Forum Cinemas“ inf.
Nr. 42 (1103), 2014-11-28
Kinas Anonsai
„Ledo šalis“
„Ledo šalis“

Magiškas didysis ekranas prieš Kalėdas nepamirš ir tų, kurie kino salėje apsilanko itin retai arba niekada nėra buvę. Tęsdami gražią kasmetinę tradiciją, kino centrai „Forum Cinemas“ gruodžio mėnesį surengs „Gerumo seansus“. Į juos kviečiami beglobiai, vaikų namuose ar internatuose augantys vaikai, taip pat vaikai su negalia.

 

Nemokami filmų seansai šiemet vyks gruodžio 8–19 d. Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių ir Panevėžio kino centruose „Forum Cinemas“, rytais, apie 10–13 val., kad visi vaikai galėtų pamatyti išsirinktą juostą (kino centrai planuoja per dieną parodyti po 2 filmus). Iš viso vaikai pamatys 7 filmus: „Ledo šalis“, „Sparnai“, „Bjaurusis Aš 2“, „Krudžiai“, „Paslaptinga karalystė“, „Turbo“, „Monstrų universitetas“.

 

Registracija į „Gerumo seansus“ – būtina. Papildomai bus pardavinėjami bilietai po 8 litus Vilniuje ir Kaune, bei po 6 litus Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje. Jų galės įsigyti ir kiti žiūrovai.

 

Kino centrų „Forum Cinemas“ iniciatyva vaikams surengti Gerumo seansus praėjusias metais sulaukė itin daug dėmesio. Populiarius filmus nemokamai pažiūrėjo 2682 vaikai iš įvairiuose Lietuvos miestuose esančių vaikų namų ir kitų globos įstaigų.

 

Didžiausia bėda, kad ne visi vaikų namai turi transportą ir gali atvykti į kino teatrus. Todėl „Forum Cinemas“ kviečia visas įmones bei organizacijas, galinčias padovanoti vaikams nemokamą kelionę į kino teatrą, kreiptis į kino centrą arba artimiausią vaikų globos įstaigą ir kiekvienam vaikui padovanoti šypseną.

 

Visa informacija apie akciją – www.forumcinemas.lt

 

„Ledo šalis“
„Ledo šalis“