7md.lt
Kas kur kada 7md rekomenduoja Savaitės filmai 7md meno projektai Kultūra vaikams Skelbimai Paieška m-puslapiai
7md.lt

Vaikų namų auklėtiniai ir vaikai su negalia kviečiami į kiną Gerumo seansai „Forum Cinemas“

 

„Forum Cinemas“ inf.
Nr. 42 (1010), 2012-11-23
Kinas Anonsai
„Rio“
„Rio“

 

Magiškas didysis ekranas, į kino sales kasdien pritraukiantis šimtus žiūrovų, prieš Kalėdų šventes nepamirš ir tų, kurie kino salėje apsilanko retai arba niekad joje nėra buvę. Tęsdami gražią kasmetinę tradiciją, kino centrai „Forum Cinemas“ gruodžio mėnesį surengs „Gerumo seansus“. Į juos kviečiami beglobiai, vaikų namuose ar internatuose augantys vaikai, taip pat vaikai su negalia, svajojantys didelėje salėje pamatyti savo mėgstamą filmą.
 
Nemokami filmų seansai šiemet vyks gruodžio 14–20 d. Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių ir Panevėžio kino centruose „Forum Cinemas“. „Gerumo seansai“ bus rengiami rytais, apie 10–14 val. Kad visi vaikai galėtų pamatyti pasirinktą filmą, kino centrai planuoja per dieną parodyti po 2 filmus. Vaikai pamatys 12 skirtingų filmų. Tarp jų – „Ratai 2“, „Alisa Stebuklų šalyje“, „Rio“, „Batuotas katinas Pūkis“, „Ledynmetis“, „Kung fu panda 2“, „Šrekas. Ilgai ir laimingai“, „Loraksas“, „Madagaskaras 3“.
 
Registracija į „Gerumo seansus“ būtina. Į numatytus seansus papildomai bus pardavinėjami bilietai po 8 litus Vilniuje ir Kaune bei po 6 litus Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje, juos galės įsigyti ir kiti žiūrovai.
„Forum Cinemas“ iniciatyva vaikams surengti „Gerumo seansus“ praėjusias metais sulaukė daug dėmesio. Populiarius filmus nemokamai pažiūrėjo beveik pustrečio tūkstančio vaikų iš vaikų namų įvairiuose Lietuvos miestuose.
Didžiausia problema, kad ne visi vaikų namai turi transporto priemones ir gali atvykti į nemokamus kino seansus. Todėl „Forum Cinemas“ kviečia visas įmones bei organizacijas, galinčias padovanoti vaikams nemokamą kelionę į kino teatrą, kreiptis į kino centrą arba artimiausią vaikų globos įstaigą, ir kiekvienam vaikui padovanoti šypseną.
 
Visa informacija apie akciją – www.forumcinemas.lt.

 

„Rio“
„Rio“