7md.lt
Kas kur kada 7md rekomenduoja Savaitės filmai 7md meno projektai Kultūra vaikams Skelbimai Paieška m-puslapiai
7md.lt

Geriausios 2012 metų reklamos

„Kanų liūtai“

Pagal rengėjų inf.
Nr. 42 (1010), 2012-11-23
Kinas Anonsai
„Kanų liūtai“
„Kanų liūtai“

 

Kitą antradienį (27 d.) didžiuosiuose šalies miestuose lietuviai porą valandų kino teatruose žiūrės reklaminius filmus, šiemet apdovanotus prestižiniais „Kanų liūtais“. Jau parduota 3000 bilietų ir tikimasi sumušti renginio lankomumo rekordą. „Geriausioms 2012 metų Kanų liūtų reklamoms“ skirtos papildomos salės, kad visi norintys dar įsigytų bilietų ir pamatytų linksmas, šmaikščias, ironiškas, šokiruojančias ir nepamirštamas „Geriausias 2012 metų Kanų liūtų reklamas“. Pasak vieno renginio organizatorių, „Kino pavasario“ vykdomojo direktoriaus Algirdo Ramaškos, tik Vilniuje žiūrovai galės stebėti geriausias šių metų reklamas 16-oje salių.
 
Šiemet jau 59 kartą vykusiame Tarptautiniame Kanų liūtų reklamos festivalyje („The Cannes Lions International Advertising Festival“) dėl apdovanojimų varžėsi net 30 tūkstančių reklamų. Geriausios pelnė bronzos, sidabro, aukso ir Didžiojo prizo apdovanojimus. Iš viso šiemet Kanuose apdovanotas 101 reklaminis filmas. Iš jų jau tradiciškai buvo sudaryta 2 valandų trukmės programa. Savo gaminių reklama šiemet Kanuose išsiskyrė „Coca-cola“, „Volkswagen“, „Nike“, „P&G“. Tarp Kanų nugalėtojų gausu įtaigių socialinių reklamų. Ypač daug dėmesio šiemet skirta saugaus vairavimo bei atsakomybės keliuose temoms.
 
„Geriausios 2012 metų Kanų liūtų reklamos“ lapkričio 27 d. bus rodomos Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje ir Marijampolėje.

 

„Kanų liūtai“
„Kanų liūtai“