7md.lt
Kas kur kada 7md rekomenduoja Savaitės filmai 7md meno projektai Kultūra vaikams Skelbimai Paieška m-puslapiai
7md.lt
Rengėjų inf.
Nr. 27 (1348), 2020-07-10
Dailė Anonsai

Vilniuje, Bokšto gatvėje 4, galerinėje erdvėje, nuо birželio 25 d. pradėjo veikti jungtinė tapytojo Aleksandr Nazimov (g. 1986) ir media inžinieriaus Aleks Bunis (g. 1983) audio vizualinė pardoda “Revision”. Tai nepriklausomų menininkų paroda, kuri yra visiškai baigta savarankiškai, be kultūros fondų, rėmėjų ar kitokios pagalbos. Nepaisant to, šios savarankiškos iniciatyvos rezultatas yra profesionaliai surengta paroda, interaktyviai įtraukianti lankytojus į sukurtą audio-vizualinį patyrimą.

Paroda skirta atspindėti sudėtingą pasaulio ir žmogaus santykio harmoniją, taip pat žmonių tarpusavio santykius. Parodą sudaro 4 pagrindiniai elementai: Iškaba, iš šviesą skleidžiančio plastiko, paryškinta LED animacijos. Neįprasto dydžio paramos dėžės 2x2m. Pagrindinė parodos dalis yra juodas, šviesai atsparus kubas. Išorėje yra kelios garso kolonėlės ir mikrofonai, suprogramuoti taip, kad atspindėtų lankytojų balsus arba kitus garsus. Kubo viduje yra du paveikslai, tapyti akrilu. Jie yra apšviesti dviem projektoriais. Projekcija pabrėžia kontūrus ir papildo paveikslus. Bendras animacijos laikas yra daugiau nei 15 minučių.

Parodos autoriai lankytojų lauks kiekviena diena nuo 18.00-23.00 val. iki parodos uždarymo liepos 12 dienos adresu Bokšto g. 4

https://www.facebook.com/events/914330685736040/

https://www.youtube.com/watch?v=Dy8Q6uvYtFE

Žymos:
Rengėjų inf.,