7md.lt
Kas kur kada 7md rekomenduoja Savaitės filmai 7md meno projektai Kultūra vaikams Skelbimai Paieška m-puslapiai
7md.lt

MO muziejus nuo kovo 13 d. nedirba ir lankytojams siūlo specialią naujieną – #menasnaMO

Mo inf.
Nr. 10 (1331), 2020-03-13
Dailė Anonsai
Mo nuotr.
Mo nuotr.

MO muziejus, reaguodamas į Vilniaus miesto savivaldybės ir Vyriausybės sprendimus, nuo kovo 13 d. nedirba. Atšaukiamos kovo mėn. muziejuje vykstančios parodos ir renginiai.
 
Norintiems gero ir prasmingo turinio pristatoma speciali rubrika – #menasnaMO. Joje 90-ųjų parodos video dokumentacijos, parodos „Mekas mirksi geriau“ kūriniai su pristatymais, įdomiausius MO kolekcijos kūrėjus pristatanti „paMOka".
 
„Suprantame situacijos rimtumą ir imamės prevencinių priemonių. Nuo kovo 13 d. muziejus nedirba. O norėdami, kad šį laiką žmonės galėtų išnaudoti kokybiškam ir įdomiam turiniui, nuo šio penktadienio pradedame specialią rubriką #menasnaMO. Norime sudaryti galimybę lankytojams įkvėpimo semtis net ir tada, kai jie negali lankytis muziejuje – jis atviras virtualioje erdvėje”, – teigia Milda Ivanauskienė, MO muziejaus direktorė.
 
Specialus naujos rubrikos turinys bus prieinamas nuotoliniu būdu MO muziejaus internetinėje svetainėje ir socialiniuose tinkluose.
 
Muziejus taip pat informuoja, kad nuostoliai, patirti uždarius muziejų bus milžiniški. „Nuostolių mastą įvertinti sunku, nes vien lankytojų bilietai sudaro 50 proc. mūsų įplaukų, o taip pat nežinome, kaip ši krizė gali paveikti kitus pajamų šaltinius. Situaciją stebėsime ir vertinsime, apie muziejaus ir naujos didžiosios parodos atidarymą informuosime", – priduria  M. Ivanauskienė.

 

Žymos:
Mo inf.,
Mo nuotr.
Mo nuotr.