7md.lt
Kas kur kada 7md rekomenduoja Savaitės filmai 7md meno projektai Kultūra vaikams Skelbimai Paieška m-puslapiai
7md.lt

Marijos Griniuk paroda „Nekūnas - dekonstruotos realybės vaizdai“

VDA inf.
Nr. 31 (1225), 2017-09-29
Dailė Anonsai

Maloniai kviečiame Jus į menininkės Marijos Griniuk parodą „Nekūnas - dekonstruotos realybės vaizdai“, kurios turinys bus kuriamas tiesiogiai galerijos erdvėje bendradarbiaujant su VDA Tekstilės meno ir dizaino katedros studentais. Menininkei svarbus performatyvus veiksmas bei interakcija tarp skirtingas patirtis turinčių menininkų. Kūrybinis bendradarbiavimas tarp menininkų, konkrečiai apibrėžtame laike ir erdvėje, turėtų paskatinti kūrybinius procesus, bei naujų kūrinių ar idėjų atsiradimą. Parodos instaliavimo procesas bus viešas (galima stebėti nuo 9 – 15 val.  (spalio 3d.)), nuo 17 val. autorė pristatys projektą.


Marija Griniuk -  multimedijų menininkė dirbanti su dalyvaujamaisiais projektais (participatory projects) ir NEKŪNO pasirodymais skirtingose interaktyviose erdvėse. Daugiau informacijos apie menininkę  www.griniuk.nu

Viešas parodos instaliavimo procesas:  2017.10. 03   nuo  9 - 15 val.
Parodos pristatymas: 2017.10.03 – 17 val.
Parodos laikas:  2017.10. 03 – 15d.
Adresas: Gaono g. 1, Vilnius
Galerijos darbo laikas:  II - V  12 - 18 val., VI  12 - 17 val.


Autorė apie Marija Griniuk apie projektą „Nekūnas - dekonstruotos realybės vaizdai“

“Kolaboratyvus darbas atliekamas galerijos erdvėje. Performatyvaus veiksmo dizainas skirtas interakcijai tarp menininkų su skirtingomis patirtimis. Interakcijai kaip kūrybinių procesų paskatinimui, interakcijai laiko atkarpoje su kūrybinių procesų produktais. Jie bus performatyvios situacijos dalimi bei apibrėš „instaliavimo” (t.y. darbo aktyvavimo) veiksmą ir pedagoginės kuratorystės (darbo ne kaip objekto, bet kaip diskusijos pagrindo) praktiką konkrečioje erdvėje konkrečiu laiku. Kiekvienas bendradarbiaujantis meninininkas ekspozicinėje erdvėje dekonstruoja esamą savo darbo konceptą ir kolaboratyviai sukuria NEKŪNĄ - dekonstruotos realybės vaizdą.”

 

Žymos:
VDA inf.,