7md.lt
Kas kur kada 7md rekomenduoja Savaitės filmai 7md meno projektai Kultūra vaikams Skelbimai Paieška m-puslapiai
7md.lt

Namų galerija „Trivium“ 2019 metus pradeda Andrei Antonau paroda

Trivium inf.
Nr. 4 (1283), 2019-01-25
Dailė Anonsai

2019 m. galerijos „Trivium“ parodų ciklas susijęs su emigracija, migracija ir atstumais. Pristatomi autoriai vienaip ar kitaip nutolę nuo savo pradžios taško ir parodos tampa jungties ir pažinimo galimybe.


Namų galerija „Trivium“ (Vilkpėdės g. 7-105, Vilnius) Naujų metų ciklą pradeda Andrei Antonau paroda „Teisė į poilsį“. Atidarymas – sausio 29 d. 19 val.
Parodą galerijoje „Trivium“ galite aplankyti iki vasario 24 d.


Paroda sudaryta iš Lietuvos blusų turguose, per skelbimus ir kitur surastos mėgėjiškos sovietinės fotografijos. Į ekspoziciją bus įtrauktos 1940- 1980 m. Lietuvos kurortuose, laisvalaikio ir poilsio vietose padarytos fotografijos, kuriose įamžintos sovietinės kasdienybės detalės, analoginėje fotografijoje užfiksuoti praeities vaizdai.


Paroda suteiks galimybę naujai pažvelgti į anuometinės asmeninės fotografijos estetikos ypatumus ir padiskutuoti apie asmeninius fotografijų archyvus.


Andrei Antonau (g. 1974, Diližane, Armėnijoje) – literatas, fotografas, kuratorius. Andrei mokyklą baigė Baltarusijoje, Vilniaus universitete įgijo filologijos magistro laipsnį. Surengė kelias personalines fotografijos parodas, kaip kuratorius dirba su analoginės fotografijos kūrėjais.
Parodos kuratorė: Aistė Kisarauskaitė
Organizatorius: VšĮ „Artišokai“, Vilnius

Parodą iš dalies finansuoja Lietuvos Kultūros Taryba.

Namų galerija „Trivium“ (Vilkpėdės g. 7-105, Vilnius). Apsilankyti galima iš anksto susitarus tel. + 370 693 58318

 

Žymos:
Trivium inf.,