7md.lt
Kas kur kada 7md rekomenduoja Savaitės filmai 7md meno projektai Kultūra vaikams Skelbimai Paieška m-puslapiai
7md.lt

„ConTempo OFF“ skelbia atranką

Rengėjų inf.
Nr. 9 (1501), 2024-03-01
Teatras Šokis Anonsai
U. Bagdonavičiaus nuotr.
U. Bagdonavičiaus nuotr.

Jau antrus metus tarptautinio scenos menų festivalio „ConTempo“ programą papildys „ConTempo OFF“. Nepriklausoma eksperimentinė platforma OFF siekia ieškoti scenos meno ribų, pristatyti naujus, eksperimentuojančius kūrėjus bei kylančias žvaigždes. Inicijuojama Kauno miesto kamerinio teatro ir audiovizualinių eksperimentų teatro „Kosmos Theatre“, „ConTempo OFF“ ketina pristatyti Lietuvos kūrėjų tarpdisciplininius kūrinius, netelpančius į tradicines muzikos, teatro ar dailės ribas ir įprastus festivalinius formatus.

Tarptautinis scenos menų festivalis „ConTempo“ vyks 2024 m. rugpjūčio 5–11d., Kauno mieste ir rajone. Vienos dienos „ConTempo OFF“ programoje – rugpjūčio 7-ąją – numatoma pristatyti iki 5 skirtingų darbų. OFF programa prioretizuos pradedančiųjų kūrėjų netradicinių darbų pristatymą, jau patyrusių skirtingų sričių kūrėjų tarpdisciplininę kūryba, kurioje vyrauja gyvas atlikimas ir žiūrovo dalyvavimas, bei interaktyvias ir asmeniškai patiriamas garso ir vaizdo instaliacijas.

Kūrinių atranka baigsis tuomet, kai bus sudaryta pilna programa, ją paskelbus baigsis ir atranka. Paraiškos bus vertinamos visą laiką, tad kuo anksčiau bus pateikti pasiūlymai, tuo didesnis šansas, kad būsite atrinkti.

Kviečiame teikti kūrinių pasiūlymus ir užpildyti elektroninę paraiškos formą - ją rasite ČIA.

Kontaktai pasiteiravimui: [email protected] 

Žymos:
Rengėjų inf.,
U. Bagdonavičiaus nuotr.
U. Bagdonavičiaus nuotr.