7md.lt
Kas kur kada 7md rekomenduoja Savaitės filmai 7md meno projektai Kultūra vaikams Skelbimai Paieška m-puslapiai
7md.lt

Nacionalinio Kauno dramos teatro kvietimas jauniems režisieriams

NKDT inf.
Nr. 1 (1153), 2016-01-08
Teatras Anonsai

Nacionalinis Kauno dramos teatras kviečia jaunuosius režisierius (iki 35 m.) teikti savo pastatymų vizijas. Jeigu esate kūrybingas, atviras naujiems iššūkiams ir sumanymai iš jūsų veržiasi kaip lava iš ugnikalnio – dalyvaukite mūsų inicijuojamame projekte „IDėja“ , skatinančiame jaunųjų režisierių integraciją į Lietuvos scenos meno pasaulį ir jų idėjų įgyvendinimą. Galbūt turite stalčiuje užslėpę spektaklio eskizą, kurį svajojate realizuoti teatro scenoje, bet tam dar nebuvo suteikta proga? O galbūt jau kuris laikas domitės tam tikra tema ar kūriniu, gebančiais atskleisti jūsų pasaulio matymą, kūrybinę tapatybę ir režisūrinį potencialą? Pristatykite savo pastatymo viziją ir sudominkite mus tuo, kuo domitės patys! 


Atrinktiems kandidatams bus suteikta proga sudalyvauti kelias savaites truksiančioje kūrybinėje laboratorijoje, kurios sėkmė lems ar spektaklio eskizas virs repertuariniu spektakliu. Mūsų teatras atviras žinomiems ir dar negirdėtiems, ambicingiems, originaliems, perspektyviems ir veržliems kūrėjams, norintiems teatro pasaulyje palikti savo žymę!


REIKALAVIMAI:

Apimtis – 1-2 Word’o formato lapai
Turinys –  spektaklio pavadinimas, režisierius, numatomas aktorių skaičius ir specifika, trukmė, aktualumas ir tikslinė grupė, tikslai ir uždaviniai, preliminari finansinė sąmata. Taip pat reikalingas režisieriaus prisistatymas ir trumpas motyvacinis laiškas.
Siųsti adresu: [email protected] iki sausio 31 d.


Rezultatus paskelbsime vasario pradžioje.