7md.lt
Kas kur kada 7md rekomenduoja Savaitės filmai 7md meno projektai Kultūra vaikams Skelbimai Paieška m-puslapiai
7md.lt

Tarptautinė šokio diena su „Low Air“

„Low Air“ inf.
Nr. 17 (1382), 2021-04-30
Šokis Anonsai
V. Ruzgaitės nuotr.
V. Ruzgaitės nuotr.

Balandžio 29-ąją – tarptautinę šokio dieną – Vilniaus miesto šokio teatras „Low Air“ vilniečius ir miesto svečius kviečia į atsinaujinusio S. Moniuškos skvero pristatymą, kurio metu „Low Air“ trupė atliks performatyvų šokio veiksmą „Šventojo pavasario” motyvais minint vieno įtakingiausių XX a. kompozitorių Igorio Stravinskio 50-asias mirties metines. 

 

Grow Air – prieš metus Vilniaus miesto šokio teatro „Low Air” drauge su kraštovaizdžio dizainere Renata Mikailionyte inicijuota ir partnerių Sodo Botanika, Fixman LT, Wix.com remiama urban kultūros auginimo akcija: gyvybingumu ir žiedais pražįstantis S. Moniuškos skveras, dovana vilniečiams, Vilniaus miestui ir jo svečiams. Iniciatyvą taip pat palaiko ir Vilniaus miesto savivaldybė.

 

Skvero ir idėjos pristatymas: balandžio 29 d., 13:00, S. Moniuškos skvere.

 

Tą pačią dieną, 19:00-20:30, nuotoliniu būdu vyks gLowbal Air – virtualus šokio, judesio ir improvizacijos susitikimas, skirtas visiems pasaulio lietuviams. Iš Lietuvos transliuojamos ketvirtosios šokio pamokos mokytoja – džiazo ir bliuzo šokių atstovė Austėja Žalalytė. 

 

Daugiau informacijos ir registracija į nemokamą gLowbal Air susitikimą ZOOM platformoje: https://lowair.lt/renginiai/glowbal-air

 

 

V. Ruzgaitės nuotr.
V. Ruzgaitės nuotr.