7md.lt
Kas kur kada 7md rekomenduoja Savaitės filmai 7md meno projektai Kultūra vaikams Skelbimai Paieška m-puslapiai
7md.lt

Edvinas Minkštimas mokys lietuvių menininkus

 

Praktiniai verslumo ugdymo seminarai

 

„US-LT Alumni Association“
Nr. 41 (1009), 2012-11-16
Muzika Anonsai
Edvinas Minkštimas
Edvinas Minkštimas

 US–LT ALUMNI asociacijos ir JAV ambasados Lietuvoje vykdomą C-YES! programą pabaigs Edvino Minkštimo praktiniai verslumo ugdymo seminarai lietuvių menininkams ir meno specialybių studentams.

E. Minkštimas laikomas vienu iškiliausių jaunosios kartos Europos pianistų. Jis – pasaulinio garso Juilliardo konservatorijos absolventas ir devynių tarptautinių konkursų laureatas, sukaupęs daugiametę festivalių organizavimo ir lėšų rinkimo labdaringais tikslais patirtį. Šiuo metu E. Minkštimas gyvena ir kuria Vašingtone, kur vadovauja savo verslo konsultacijų kompanijai „Global Strategy Inc.“ ir kuruoja tarptautinį muzikos festivalį „Embassy Series“.
 
Lietuvoje vyksiančių praktinių seminarų metu E. Minkštimas aiškins, kokie įgūdžiai ir požiūris reikalingi nepriklausomiems menininkams, kad jie pasiektų karjeros aukštumų šiuolaikiniame meno pasaulyje. Seminarai bus dviejų dalių. Pirmiausia E. Minkštimas išdėstys pagrindinius principus, kuriais grindžia savo paties karjerą, o paskui išklausys, su kokiomis karjeros problemomis susiduria seminaro dalyviai, ir patars, kaip būtų geriausia tas problemas spręsti.
 
„Dauguma lietuvių menininkų galvoja, kad kažkas iš šalies turi juos „padaryti žvaigždėmis“. Bet tokios sėkmės tikimybė yra tokia pati, kaip tikimybė laimėti loteriją! –įžvalgomis dalijasi E. Minkštimas. – Karjerą pradedantiems menininkams noriu parodyti, kad sėkmės siekiant kryptingai ir aktyviai šansų tapti žvaigžde yra žymiai daugiau nei viską paliekant likimo valiai“.
 
E. Minkštimo seminaras Vilniuje vyks Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje, J. Karoso salėje (Gedimino pr. 42) lapkričio 22 d. 14–17 val.
Visi norintys dalyvauti seminare turi registruotis adresu [email protected] iki lapkričio 19 d.
 
Lapkričio 20 d. E. Minkštimas ves seminarą Klaipėdos universiteto Menų fakultete, o lapkričio 21 d. – Druskininkų M.K. Čiurlionio meno mokykloje.

 

Edvinas Minkštimas
Edvinas Minkštimas