7md.lt
Kas kur kada 7md rekomenduoja Savaitės filmai 7md meno projektai Kultūra vaikams Skelbimai Paieška m-puslapiai
7md.lt

Kino teatre „Pasaka“ vaikų laukia dovanos ir „Meškiukas Padingtonas“

 

„Pasakos“ inf.
Nr. 4 (1110), 2015-01-30
Kinas Anonsai
„Meškiukas Padingtonas“
„Meškiukas Padingtonas“

Vaikus ir jų tėvelius kviečiame šį šeštadienį, sausio 31 d., 12.30 į ypatingą animacinio filmo „Meškiukas Padingtonas“ seansą kino teatre „Pasaka“. Kiekvienas, į seansą atsinešęs mylimą meškiuką, gaus saldžią dovanėlę ne tik sau, bet ir draugui meškiukui. Taip pat vaikų laukia loterija, kurioje galima bus laimėti Padingtono laikroduką, magnetinę dėlionę, ženkliuką, meškiukų mėgstamo džemo ar kvietimą į pasirinktą filmą.

 

Po dovanų dalybų ekrane pasirodys draugiško ir geraširdžio meškiuko istorija – lietuviškai dubliuotas Pailo Kingo filmas visai šeimai „Meškiukas Padingtonas“ („Paddington“, 2014). Filmas sukurtas pagal klasikiniu anglų vaikų literatūros pavyzdžiu laikomą britų rašytojo Michaelio Bondo knygų seriją, kuri pasirodė 1958-aisiais. Į 50 kalbų išversta knyga pasaulyje parduota daugiau kaip 35 milijonų kopijų tiražu.

 

Iš Lotynų Amerikos į Angliją atvykusio ir į britų šeimą patekusio meškiuko Padingtono istorijos išsiskiria neblėstančiu draugiškumu, gerumu, tad nesunkiai pelno simpatijas. Nemėgstantis sėdėti sudėjęs letenėlių meškiukas visuomet pasiruošęs ištiesti pagalbos leteną.

 

Pagrindinius vaidmenis filme sukūrė Hugh Bonneville’as, Sally Hawkins, Julie Walters, Jimas Broadbentas, Nicole Kidman, Imelda Staunton. Lietuviškai filmą  įgarsino Tomas Žaibus, Gabija Jaraminaitė-Ryškuvienė, Saulius Bagaliūnas, Monika Bičiūnaitė ir Asta Baukutė.

 

Seansai šeimai kino teatre „Pasaka“ (Šv.Ignoto 4/3, Vilnius) vyksta kiekvieną šeštadienį ir sekmadienį pirmoje dienos pusėje.

 

 

„Meškiukas Padingtonas“
„Meškiukas Padingtonas“