7md.lt
Kas kur kada 7md rekomenduoja Savaitės filmai 7md meno projektai Kultūra vaikams Skelbimai Paieška m-puslapiai
7md.lt

Fotografijos paroda „Nuo šiandien“

 

Gabija Vitkevičiūtė
Nr. 11 (1117), 2015-03-20
Dailė Anonsai
Parodos kvietimas
Parodos kvietimas

Vilniaus vaikų socializacijos centro, dalyvaujančio nacionaliniame projekte „Kūrybinės partnerystės“, vardu kviečiame Jus į unikalios fotoparodos „Nuo šiandien“ atidarymą. Jos metu visuomenei bus pristatyta 11 socializacijos centro merginų fotoportretų, kuriuos pristatys pačios herojės. 
 
Fotoparoda „Nuo šiandien“ – savotiškas merginų pokyčių, kuriuos per 100 dienų įnešė „Kūrybinių partnerysčių“ komanda, veidrodis. Kaip pasikeitė jų požiūris į gyvenimą, ką jos naujo atrado, kokios svajonės pradėjo pildytis. Apie visa tai sužinosite parodos atidarymo metu.  Merginas įamžino žinomi ir pripažinti Lietuvos fotografai Martynas Ambrazas, Olga Posaškova, Lina Fisheye ir kiti. 
 
Daugiau informacijos apie fotoparodą - prisegtame kvietime.
 
Parodos atidarymas: kovo 26 d., ketvirtadienį, 16 val.
Vieta: Vilniaus vaikų ir jaunimo meno galerija (Vilniaus g. 39, Vilnius / Mokytojų namai)
 
Apie „Kūrybines partnerystes“:
Kūrybiško mokymo projektas „Kūrybinės partnerystės“ jau ketvirtus metus įgyvendinamas Lietuvos mokyklose. Pagrindinis projekto tikslas – praplėsti ir praturtinti įprastą mokymosi procesą, ugdyti mokinių ir mokytojų kūrybiškumą. Nuo šių metų pagrindinius projekto principus bandoma pritaikyti socializacijos centruose. 
 
„Kūrybinių partnerysčių“ programa įgyvendinama visoje Lietuvoje LR švietimo ir mokslo ministerijos iniciatyva, bendrai finansuojamas Europos socialinio fondo ir LR valstybės biudžeto lėšomis. Programą įgyvendina Ugdymo plėtotės centras. 


Daugiau informacijos: 8618 58833

[email protected]t

Parodos kvietimas
Parodos kvietimas