7md.lt
Kas kur kada 7md rekomenduoja Savaitės filmai 7md meno projektai Kultūra vaikams Skelbimai Paieška m-puslapiai
7md.lt

Su grupės „Enigma“ prodiuseriu albumą sukūrusi Andrė Amiya kviečia į koncertą Kaune

Rengėjų inf.
Nr. 7 (1244), 2018-02-16
Kultūra Anonsai
Andrė Amiya Pabarčiūtė
Andrė Amiya Pabarčiūtė

Subtilus kamerinis muzikos vakaras

„Atlikėjos „Amiya“ vokaliniai sugebėjimai yra už visų žmogiškų ribų. Ji turi stulbinamai platų balso diapazoną. Nuo labai jautrios tekstūros, tylių šnabždesių, Andrė gali pereiti prie galingų gamtinių garsų ar giedojimo. Aš nežinau, iš kur ji visai tai traukia, iš kur kyla toji jos jėga”, – taip lietuvaitės Andrė Amiya Pabarčiūtės vokalą įvertino Jensas Gadas, vienas iš grupės „Enigma“ prodiuserių, pirmojo „Amiya Inspiration“ albumo „The Goddess“ bendrakūrėjas.

 

Andrė Amiya Pabarčiūtė – asmenybė, nesinaudojanti žurnalų viršelių paslaugomis, pritraukia tūkstantines auditorijas. Paslaptis glūdi ne vien atlikėjos profesionalume. Moteris apdovanota galinga charizma. Stovėdama prieš klausytojus, Andrė spinduliuoja tik pozityvias emocijas, dalinasi filosofija, įkvepiančia patirtimi, moteriška energija, motyvuoja būti, kurti gražų harmoningą gyvenimą.

 

Šv.Valentino dieną – mylinčios muzikos vakaras

Šv. Valentino dienos vakarą Kaune charizmatiškoji Andrė pakvies į koncertą „Širdies kelionė“. Pati atlikėja jį įvardina  mylinčios muzikos vakaru. Šį sykį, tai bus subtilus, kamerinis, jaukus muzikinis pasikalbėjimas apie įvairiausias meilės spalvas muzikos garsais – iš širdies į širdį.

 

Meilės pripildytas dainas Andrė atliks drauge su žinomais talentingais muzikantais – pianistu Vyčiu Smolskumi ir smuikininke Agne Doveikaite.

Mylinčios muzikos vakare skambės originalios Andrės kompozicijos ir visiems gerai žinomos džiazo bei populiariosios muzikos dainos. Vakaras žada daug gyvo bendravimo, spontaniškai gimstančių muzikos improvizacijų ir, žinoma, romantikos.

 

Viena geriausių pasaulyje

2010 metais elektroninis žurnalas www.JazzAlchemist.com Andrę Amiya Pabarčiūtę pripažino viena geriausių laisvo improvizacinio džiazo dainininkių pasaulyje. „Amiya“ gerai žinoma Europoje ir Lietuvoje kaip vokalistė, kompozitorė, pianistė ir muzikos prodiuserė, džiazo, elektroninės, eksperimentinės, akademinės, etno ir meditacinės muzikos kūrėja ir atlikėja.

 

Išvardyti visas A. Pabarčiūtės veiklas būtų sudėtinga. Be muzikavimo, koncertų, įvairiausių projektų, ji yra ir dviejų knygų – bestselerių „Moters magijos mokykla“ ir „Amžinas Medaus Mėnuo“ autorė, asmeninio augimo mokymų centro „SoulACTION“ įkūrėja, lektorė. Už Lietuvos vardo garsinimą užsienyje, 2005 metais Andrė nominuota „LT Tapatybės“ apdovanojimui Lietuvoje.

 

„Be meilės negalime“

„Noriu sukurti įvykį, įspūdį, potyrį, kuris taptų žmogui ta ugnimi, užsidegančia širdyje, ir, galbūt, įkvepiančia priimti sprendimus.

 

Dainuoti, skleisti teigiamą energiją per meną – tai yra vienas kelių, kuriuo eidama jaučiu, kad galiu bent lašeliu kažkam praskaidrinti gyvenimo kasdienybę. Pirminis šio projekto impulsas gimė iš noro sukurti labai intymų, tyrą, autentišką ir šviesų prisilietimą prie Meilės.

 

Joje tiek daug kenčiame, iš jos tikimės, mokomės, ja nusiviliame ir be jos negalime“,– kviesdama į koncertą sakė Andrė.

 

Mylinčios muzikos vakaras „Širdies kelionė”
Kada:
Vasario 14 d. (trečiadienis)
Pradžia: 19 val.
Trukmė: 1,5 val.
Kur: Laisvalaikio namai „Nautilus“, Savanorių pr. 124, Kaunas

Bilietus platina bilietai.lt

http://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/mylincios-muzikos-vakaras-sirdies-kelione-235507/

Žymos:
Rengėjų inf.,
Andrė Amiya Pabarčiūtė
Andrė Amiya Pabarčiūtė