Įvykiai: Skaityti visus Rašyti
REPERTUARAI

Patariame aplankyti, pamatyti, išgirsti


7MD rekomenduoja

Share |
Didžiosios monstrancijos fragmentas, Vilnius. 1535 m. Kęstučio Stoškaus nuotrauka

Dailė

Jei dar nebuvote europinio lygio Bažnytinio paveldo muziejuje (Šv. Mykolo g. 9, Vilnius), apsilankykite ir dėl pastoviosios ekspozicijos, ir naujosios – „Vilniaus sakralinė auksakalystė“. Eksponatai čia vertingi ne tik ir ne tiek dėl medžiagos, iš kurios pagaminti, kiek dėl meistrų darbo, istorinių peripetijų ir daugybės mokslininkų, kurie rinkdami po skeveldrą surinko juos į naują pasakojimą apie religines apeigas ir tikinčiojo mentalitetą. Paroda veiks ištisus metus. Ją lydi gausybė edukacinių užsiėmimų. Muziejus dirba antradienį–šeštadienį 11–18 val. Daugiau informacijos – www.bpmuziejus.lt

Kinas

„Skalvijos“ kino centre vyksta ankstyvųjų Jimo Jarmuscho filmų retrospektyva. Režisierius yra sakęs, kad „filmų kūrimas visada primena, jog yra dabartis“. Jarmuschas panardina į poetišką dabartį, kurioje ir egzistuoja jo filmų personažai – įvairaus plauko nevykėliai, marginalai, autsaideriai. Jarmuscho filmai nuausti iš muzikos, senų filmų prisiminimų, sapnų, cigarečių dūmų, trumpai tariant, iš to, kas kiekvieną akimirką gali prabilti į tavo sielą.


„7 meno dienos“ Nr.43 (965), 2011-12-02

Versija spausdinimui

Komentarai

TOElDekGKT, 2012-03-15 19:34

Straipsnyje tikrai yra tseois, tačiau iš asmeninės patirties galiu pasakyti, teko bandyti tokias paslaugas ir tai nevisada blogai. Ir manau, kad lietuvių neatbaidysi net domeno užblokavimo griesme. Juk, kaip sakoma reklamoje, KAM MOKĖTI DAUGIAU?, kai kokybė nesvarbi, o svarbus kiekis. O dar yra posakis jei yra taisyklė, tai yra bent du būdai, kaip ją apeiti.Antras mūsų tautiečių bruožas dirbti dėl darbo, daugelis smulkių verslininkų metų metus dirba tam, kad turėti darbo. Pvz, kaip tas mano draugelis, kuris prieš metus pradėjo tonerių pildymo verslą, (kai tokių įmonių/įmonėlių šimtai!). Sako, reikalai puikiai, dirba kartu su žmona po 10-12 val per dieną, 5-6 dienas per savaitę. Abudu uždirba net 3000Lt!!! (savaime aišku, kad pusę mokesčių jie nuslepia, kitaip ir 2000 nesigautų). Sako man, kam pirkti Adword'us tonerių pildymas po 1lt už konversiją, kai galima per Google kuponus 5 kart pigiau? Jie išleidžia beveik 1000lt kuponams, o būtų išleidę apie 5000 lt naudojant standartinę Google Adwords paskirą. Juk konversijų skaičius nuo to nesikeičia, kol neužblokavo. :)Išvadas darykite patys.

Komentuoti

Vardas:
Komentaras:
Maksimalus leistinas simbolių skaičius - 2000.
Jūs parašėte: 0
Susiję numerio straipsniai




Kiti susiję straipsniai




Straipsnio raktažodžiai

Tapkite mūsų rėmėjais:

Festivaliai ir didžiosios šventės
Ieškoti