7md.lt
Kas kur kada 7md rekomenduoja Savaitės filmai 7md meno projektai Kultūra vaikams Skelbimai Paieška m-puslapiai
7md.lt

Ingos Navickaitės grafinė knyga „Super duper" – knygstarteryje

Nr. 38 (1190), 2016-11-25
Dailė Anonsai
„Super duper“, nuotr. iš Knygos.lt archyvo
„Super duper“, nuotr. iš Knygos.lt archyvo

Inga Navickaitė, kurios projektas „Super duper" buvo pristatytas vasarą vykusioje geriausių VDA metų darbų parodoje „Meno celės", siekia išleisti grafinę knygą „Knygstarterio" platformoje. Knygoje lietuvių mitologija pasakojama originaliomis, naujai į pažįstamą temą kviečiančiomis pažvelgti iliustracijomis. Kviečiame prisidėti prie meninio projekto įgyvendinimo iki lapkričio 30 d. užsirezervuojant grafikės knygą čia.

 

Apie knygą:

Knygoje „Super duper“ lietuviškos mitologinės būtybės atgimsta kaip superherojai: jie įsispraudę į latekso kostiumus, turi supergalių ir nori išgelbėti arba sunaikinti pasaulį – priklausomai nuo to, ar yra geriečiai, ar blogiukai.

Štai Velnias, dažniausiai krečiantis smulkias išdaigas, avi raudonus batelius ir dėvi tokios pačios spalvos skrybėlę. O Laimę nuo Nelaimės atskirsite pagal triko – pirmoji visada dėvi šviesų, o antroji – tamsų. Visuomet elegantiškai apsirengęs Vilktakis medžioja jaunas merginas ir yra labai pavojingas.

Jūsų laukia superpatirtis vos atsivertus šią analogų neturinčią knygą! Savitu stiliumi perkurti personažai stebina netikėta išvaizda – nutolusia nuo bendrų grožio standartų, nuotaikinga ar net komiška. Kaip ir dera superherojams, pristatomos visos jų fizinės ir charakterio ypatybės, supergalios, aprašomi jų nuotykiai ir tarpusavio santykiai.

Susipažinkite su lietuviška mitologija nenuobodžiai. Atverkite duris plačiau – pro jas žengia super duper kieta Laumės, Velnio, Perkūno, Raganos ir kitų lietuviškų superherojų komanda!

 

Knygos ištrauką peržiūrėti galima čia.

 

Apie „Knygstarterio" projektą:

KNYGOS.lt pristato kūrybiškumą ir knygų įvairovę skatinantį projektą. Dažnai leidėjai atsisako leisti originalias knygas, bijodami, kad jos neatkreips didelės skaitytojų auditorijos dėmesio. Dėl to nukenčia tiek rašytojai, kurių vertingi kūriniai nepasirodo knygų lentynose, tiek skaitytojai, ieškantys įdomesnių projektų. KNYGOS.lt siūlo išeitį – riboto tiražo knygų projektus.


Kaip tai veikia? KNYGOS.lt sudaro galimybę autoriams užsitikrinti reikiamą pirkėjų skaičių. Jei pakankamai žmonių rezervuos knygą, ji bus išleista ir išsiųsta pirkėjams. Jei nebus rezervuotas reikiamas knygų kiekis, žmonių, pirkusių knygą pinigai grįš į jų sąskaitas KNYGOS.lt profilyje. Prie knygos galite matyti informaciją, kiek knygų (procentais) iki reikiamos skaičiau buvo nupirkta. Ši akcija vyks mėnesį laiko. Jei bus nupirktas reikiamas knygų skaičius, knyga per du mėnesius bus atspausdinta ir išsiųsta pirkėjams.

„Super duper“, nuotr. iš Knygos.lt archyvo
„Super duper“, nuotr. iš Knygos.lt archyvo
Knygos autorė Inga Navickaitė, nuotr. iš Knygos.lt archyvo
Knygos autorė Inga Navickaitė, nuotr. iš Knygos.lt archyvo
„Super duper“
„Super duper“
„Super duper“
„Super duper“
„Super duper“
„Super duper“